De Authentieke De Legende
In mei 1982 stelde René Goossens met trots de door hem ontworpen gevulde Antwerpse handjes voor. Deze praline met de welgekende vulling van marsepein en Elixir d'Anvers haalden alle krantekoppen en zijn wellicht de meest gekende pralines van Antwerpen. De chocolatier wist deze handjes te verheffen tot een teken van vriendschap en gastvrijheid. Een zoet succes dat gekopieerd werd door vele concurrenten. Dit zijn de enige échte originele! De naam van de stad Antwerpen zou zijn oorsprong hebben in de legende van Silvius Brabo, een Romeins soldaat. Deze hakte de hand van de afpersende reus Antigoon af en wierp ze vervolgens in de Schelde (hand-werpen). Antwerpen is bekend als een zeer gezellige kunststad met een rijk verleden. Een wereldhaven met een open geest. Zoals vele pralines van Chocolatier Goossens draagt dus ook deze een boeiend verhaal met zich mee.
Online verkrijgbaar
Maak kennis met onze Antwerpse handjes alsook onze andere assortimentsdozen met Antwerpse specialiteiten!

Antwerpse Handjes 
Antwerp Collection 2 lagen 
Container met 24 pralines
16 Chocolade Antwerpse handjes in een 2 lagen deluxe raamdoosje. Assortiment van 29 Antwerpse pralines met een mini flesje Elixir d'Anvers. Een geschenkverpakking in het teken van de Antwerpse Haven.

Bestel nu 
€ 16,50 
Bestel nu 
€ 40,00 
Bestel nu 
€ 20,00

Antwerpse Handjes koekjes 
Antwerp collection 3 lagen 
Bulkverpakking Mix
Blikken doos met 32 krokante amandelkoekjes in de vorm van een hand. Een assortiment van 45 Antwerpse pralines en een miniflesje Elixir d'Anvers. 196 Antwerpse handjes (half melk, half puur) in bulkverpakking.

Bestel nu 
€ 19,50 
Bestel nu 
€ 57,00 
Bestel nu 
€ 120,50
Kom langs!
Ontdek meer originele chocoladecreaties in onze winkel in Antwerpen!
Chocolatier goossens Isabellalei 6
2018 Antwerpen - België Open van maandag tot zaterdag
vanaf 09u00 tot en met 18u00.
Tel: +32 (0)3 239 13 10
Fax: +32 (0)3 239 13 10 info@goossens-chocolatier.com

Facebook 
Routebeschrijving

© by Chocolatier Goossens - Created by Lonely Alien